Welkom op de website van Le Classics Automobiles. Via deze site willen wij u een goed beeld geven van ons bedrijf. Wij doen in en verkoop van (Franse) automobielen. Op deze site kunt u onder andere ons aanbod en onze projecten bekijken.

Wij hebben ook Facebook! Klik op de link rechts bovenin het scherm om onze pagina te bekijken.

Wij zien u graag eens bij ons bedrijf in Tynaarlo.

Team Le Classics


  • ACTUEEL AANBOD

    Voor ons actuele aanbod kunt u contact opnemen via mail of telefoon. Zoekt u een specifieke klassieker? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn!

  • Renault R4 LA POSTE, Franse Post 1984.

    Het is ons wederom gelukt om een bijzondere Renault R4 Bestel te vinden, een R4F4 1984 met de grote 1108cc motor met 34pk. in een zeer weinig voorkomende Gele kleur, origineel LA POSTE! Het is prachtige en originele F4 met een mooie strakke carrosserie, en nog in de 1e lak.en originele france post details copmleet met stickers. Dit model is een overheids model heeft geen handig klepje boven de achterdeur, wel heeft deze daarentegen schijfremmen en 1100cc motor! Het interieur, zowel de bekleding als de hemel zien er netjes uit. Ook onder de motorkap en in de kofferruimte is alles keurig . Technisch is ze eveneens prima onderhouden en recentelijk is de koppeling vernieuwd. De historie is bij de auto aanwezig, als ook een aantal oude foto's. De prijs voor deze mooie Renault R4F4 is inclusief Nederlands kenteken, afleveringsbeurt en nieuwe APK. Wij berekenen wij geen afleveringskosten Onze verkoopprijs is dus all-in, volledig rijklaar Inruil valt altijd te overleggen! De verkoopprijs voor dit unieke object is 6150,- Euro. Voor meer informatie, bel of kom langs!

  • Renault 4 F4 Fourgonette 1984

    Het is ons wederom gelukt om een bijzondere Renault R4F4 te vinden, een R4F4 dus de meest leuke uitvoering met de 850cc motor met 34pk. En in een zeer veel voorkomende witte kleur.de auto is eerste eigenaar een bakker de auto zijn heel veel stokbroden bacettes mee vervoerd de kruimels waren rijkelijk te vinden in het interuer en onder de stoelen . Deze auto heeft maar 62.870 Kilometers op de teller! Het is prachtige en originele F4 met nieuw interieur. Omdat ze altijd binnen gestald is geweest, is er uiteraard geen spatje roest aan de auto te ontdekken. Het interieur, zowel de bekleding als de hemel zien er prachtig uit. Ook onder de motorkap en in de kofferruimte is alles netjes. Technisch is zeer goed onderhouden waterpomp is recentelijk ervangen evenals de koppeling De historie is bij de auto aanwezig, als ook een aantal oude foto's. De prijs voor deze mooie Renault R4F4, 7450,- euro, is inclusief Nederlands kenteken, afleveringsbeurt en nieuwe APK wij berekenen geen afleveringskosten. Onze verkoopprijs is dus all-in, volledig rijklaar.

inloggen